Търсене в този блог

Какъв грим да изберем този сезон...


Ако искате да направите впечатление и да сте в крак с модата, просто забравете нежните розови и небесносини сенки. Те са демоде. Цветовете за есента и зимата са от по-тъмната гама. Тази година ще трябва да влезете в кожата на жената вамп. За да постигнете този ефект задължително използвайте черни или графитени сенки, шоколадово кафяво, опушено синьо или наситенолилаво. За да освежите очите си малко, можете да добавите тюркоазено, светло зелено или бежово.
Определено тази зима акцентът пада върху очите и веждите. Модата на тънките като конец вежди отмина. Спомнете си за Мадона през 80-те. Руса коса и дебели тъмни вежди.. .да, да. Но сега точно тази комбинация е хит. Естествените, по-дебели и просто леко оформени вежди ще ви превърнат в същинска модна икона.
Устните за предпочитане трябва да изглеждат колкото се може по-естествени. Изберете червило в светлорозовата гама. Може дори да използвате само балсам или гранц за устни. Ако обаче сте любителка на ярките цветове, сложете светли, почти незабележими сенки и ярко червило. Неустоимо секси ще бъдете с пурпурно, малиново или кърваво червено червило.
Не забравяйте обаче, че тъмният грим контрастира с кожата и зъбите ви. За това те трябва да са много поддържани, защото в противен случай всички петънца и дефекти излизат наяве.
Дневният грим не е толкова агресивен. При него се търси естествената красота. Ако обаче не сте свикнали да излизате съвсем без нищо върху лицето си, можете да сложите спирала и леко да си придадете цвят с нежен руж.
Вечерният ви грим ще бъде безупречен в златисто, сребристо или бронзово. Тези цветове подхождат на сякакъв цвят очи и кожа за разлика от "опушените" очи, които са подходящи за светлооки дами. Ако отивате на коктейл или в някой бар ви е позволено да акцентирате едновременно върху очите и устните. Внимавайте обаче! На много малко жени отива такъв силен и тежък грим.
clubbg

Няма коментари: